top of page

Päivittäisjohtaminen on siksi vahvasti erilaisten ihmisten ja tilanteiden johtamista. Miten ne siis kannattaa hoitaa ja miten varmistaa, että kaikilla syntyy olo kuulluksi ja hyväksytyksi tulemisesta ja oman tekemisen merkittävyydestä yrityksen kaikilla tasoilla?

Esihenkilötyö ja johtaminen koostuu pääasiallisesti kolmesta osa-alueesta: 

  • asioiden johtamisesta

  • ihmisten johtamisesta

  • itsensä johtamisesta

Asiat ovat usein helpoin osa saada kuntoon, koska ne koskevat yleensä työn tekemisen puitteita sekä koneiden ja muun kaluston toimivuutta. Toki näissäkin vaaditaan niin rahaa kuin riittävää osaamista toimivuuden ja sujuvuuden varmistamiseksi. Esihenkilön on kuitenkin saatava tehtävät työt sujumaan mahdollisimman hyvin ja tuottavasti käytännön tasolla,

Isompi haaste on jo ihmisten johtaminen, koska se on aina myös erilaisuuden johtamisesta. Yksi johtamistyyli kun ei kaikille sovi, ja kukin kaipaa esihenkilöltään tukea ja kannustusta itselleen sopivalla tavalla. Miten moneen osaan ja malliin yksi ihminen voi esihenkilötyössään taipua? Miten huomioida käytännössä ihmisten erilaisuus?

 

Johtaminen on käytännössä aina myös erilaisten tilanteiden johtamista. Siksi tärkeää on myös, miten johtaa itseään esihenkilötyössä. Itsensä johtaminen on erilaisten tutkimusten mukaan edelleen edelleen johtamisen iso haaste, joka koko ajan haastaa mm. omaa ajankäyttöä. Iso kysymys onkin, miten olla läsnä joukkueelleen ja silti varmistaa, että myös omat työt tulevat tehtyä?  

Miten siis kohdata oman joukkueen jäsenet aidosti niin yhdessä kuin erikseen?

Tässä webinaarissa saat vinkkejä ja ideoita, joilla onnistut kohtaamaan oman joukkueesi entistä paremmin. Webinaarin jälkeen tiedät mm.

  • mitkä asiat vaikuttavat aidon kohtaamisen tunteeseen

  • mitä sinun kannattaa muistaa kohdatessasi joukkueesi yhdessä ja/tai erikseen

  • mitä sinun kannattaa käytännössä tehdä ja mitä ei

 

Sitä olet, mitä ajattelet esihenkilönä.

Päätös on sinun. Ajattele siis hyvin!

Nappaa kuppi kahvia tai teetä ja tule mukaan webinaariin! Pääset heti sen jälkeen testaamaan ideoitasi käytäntöön.

Vinkkaa myös työkaverillesi ja kollegoillesi, tulkaa vaikka isommallakin porukalla mukaan! 

 

 

 

Saat linkin webinaariin sähköpostilla päivää ennen webinaaria.

Lisätietoja antaa

Erica Selin

p. 040 0592 918

etunimi.sukunimi@selinselin.fi

Nähdään webinaarissa!

bottom of page