top of page

Keitä me olemme?

Nykyisillä toimenpiteillä pääset nykyisiin tuloksiin. ​Kun haluat toisenlaisia tuloksia, on sinun tehtävä jotakin toisin.

Kun siis haluat aidosti saada uutta potkua niin yrityksesi tavoitteisiin, toimintaan kuin tuloksiin, olemme palveluksessasi! Kääritään hihat ja ryhdytään toimeen. Siitä se lähtee! Oli sitten kyseessä yksittäinen sparraus tai laajempi kehittämishanke, löydämme varmasti oikean ratkaisun juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin.

Ilolla ja huumorilla. Kehittäen ja uudistaen. Ihmisiä arvostaen. 4%:n Taktiikalla™.

Please reload

Erica Selin


p. 040 0592 918 

erica.selin[a)selinselin.fi

"Yksikin oivallus riittää muutokseen."

Erica on yritys- ja muutosvalmentaja, sparraaja, liikkeenjohdon konsultti sekä sertifioitu Eurobunt- ja Guideline -strategiakonsultti sekä TMC -tervehdyttämiskonsultti. Hän on myös sertifioitu NLP Trainer ja Socialpanorama Consultant, coach, bloggaaja, bisneskirjailija ja harrastajanäyttelijä. 

Ericalla on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, yritys- ja muutosvalmennuksesta sekä yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on vetänyt lukuisia johtamisen, myynnin ja markkinoinnin kehittämishankkeita ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea.

Hän on myös kehittänyt asiakasyritysten esimies- ja johtamistaitoja, henkilöstön tiimi-, myynti-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä auttanut parantamaan yritysten asiakastyytyväisyyttä, asiakastyöskentelyä ja asiakkuuksien hallintaa. Hän on myös kehittänyt liiketoimintaprosesseja, parantanut sujuvuutta ja työn tekemisen tuottavuutta toiminnoissa, auttanut rakentamaan brändejä sekä auttanut asiakasyrityksiä liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa ja sen jalkauttamisessa käytäntöön.. 

Ericalla on myös kokemusta huippuosaamisen mallittamisesta sekä hiljaisen tiedon hyödyntämisestä organisaatioissa.

Asiakaskunta koostuu niin pk-yrityksistä kuin konserneista sekä näiden yksiköistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

  • LinkedIn App Icon
  • Wix Twitter page
whatsapplogo.png
Erica ja hymy (3).JPG
Jarmo 2023 (2)_edited.jpg

Jarmo Selin


p. 050 0710 376 

jarmo.selin[a)selinselin.fi

"Voittaja on se,

jolla on eniten näkökulmia asioihin."

Jarmo on yritys- ja muutosvalmentaja, sparraaja, liikkeenjohdon konsultti sekä sertifioitu Eurobunt- ja Guideline - strategiakonsultti sekä TMC -tervehdyttämiskonsultti. Hän on myös sertifioitu NLP Trainer ja Socialpanorama Consultant, coach, bloggaaja, bisneskirjailija ja harrastajanäyttelijä. 

 

Jarmolla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, yritys- ja muutosvalmennuksesta sekä yritystoiminnasta ja sen kehittämisestä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on vetänyt lukuisia johtamisen, myynnin ja markkinoinnin kehittämishankkeita ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea.

 

Hän on kehittänyt asiakasyritysten liiketoimintaprosesseja (mm. laatu-, ympäristö- työ-, terveys- ja turvallisuusjärjestelmät), tehnyt liiketoiminnan strategista suunnittelua, kehittänyt myös asiakasyritysten myyntiä, markkinointia sekä henkilöstön keskinäisiä vuorovaikutustaitoja ja esimies- ja johtamistaitoja. Lisäksi Jarmolla on kokemusta eri alojen päähankkija-alihankkija­yhteistyön kehittämisestä sekä yritysarvioinneista (sertifioinnit, auditoinnit, laatupalkinto, EFQM,).

 

Jarmolla on myös kokemusta huippuosaamisen mallittamisesta sekä hiljaisen tiedon hyödyntämisestä organisaatioissa.

 

Asiakaskunta koostuu niin pk-yrityksistä kuin konserneista ja näiden yksiköistä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

  • LinkedIn App Icon
whatsapplogo.png
bottom of page