Kun haluat hallita paremmin asiakastyöskentelyäsi ja parantaa toiminnan tuottavuutta vähällä vaivalla ja rahalla, on SelinSelin® palveluksessasi! 4%:n taktiikalla.
Kehittäjä. Valmentaja. Sparraaja. Muutoksen toteuttaja.
SelinSelin® Kehittäjä. Valmentaja. Sparraaja. Muutoksen toteuttaja. 4% Taktiikalla. Hyppää siis kyytiin - pysäkki on juuri kohdallasi!
Varaa päivä allakkaasi ja ilmoittaudu ihmeessä mukaan!
1.3.24 klo 8.30-9.15 Zoom -yhteydellä
Sosiaalinen rohkeus esihenkilötyössä - kuka tukee Johtajaa?
Psykologinen turvallisuus työpaikoilla on elintärkeä pohja niin hyvälle työn tekemisen tuottavuudelle kuin yrityksen menestykselle. Sosiaalinen rohkeus on suora seuraus psykologisen turvallisuuden toteutumisesta. Psykologinen turvallisuus luo mm. tukevan maaperän avoimelle ja rakentavalle kommunikoinnille. Sellaisesta ympäristöstä on sosiaalisen rohkeuden helppo ponnistaa, kun ei tarvitse pelätä, että syntyy ikäviä seurauksia tai jälkipuheita.
Yleensä kehittämistyö yrityksissä alkaa vasta, kun ”tuska” ylittää tartuntakitkan. Silloin tapahtuu liikkeelle lähtö. Hyvä kysymys onkin: Pitääkö odottaa niin kauan? Pitääkö odottaa, että ei-toivotun tilanteen sietokyky on täyttynyt tai ylittynyt, ja asiaan tartutaan vasta, kun ”nyt on pakko tehdä jotakin”?
Henkinen stressi ja tyytymättömyys tulevat yritykselle kalliiksi
Sosiaalinen rohkeus voi olla myös kielteistä. Se ilmenee yleensä nopeasti esim. heikentyneenä työilmapiirinä, lisääntyneinä sairauspoissaoloina, työn tuottavuuden heikentymisenä sekä tulehtuneina ihmissuhteina. Henkiset Nakertajat ovat näin päässeet kiinni yritykseen ja nakertavat nopeasti työn tekemisen tuottavuutta sekä yrityksen kokonaiskannattavuutta. Kalliiksi tulee!
Kuka tukee Johtajaa?
Usein esihenkilö jää yksin, kun psykologisen turvallisuuden ja sosiaalisen rohkeuden kehittämiseen ryhdytään. Vastuu kehittämistyön onnistumisesta lasketaan helposti vain hänen harteilleen. Myös esihenkilö tarvitsee psykologista turvallisuutta sekä sosiaalista rohkeutta omassa työssään. Kuka siis tukee Johtajaa?
Kun haluat pysähtyä hetkeksi em. aiheiden äärelle, tervetuloa maksuttomaan webinaariimme!
Webinaarissa saat tiiviin tietoiskun aiheesta sekä vinkkejä lisätä sosiaalista rohkeutta omassa esihenkilötyössäsi sekä päivittäisjohtamisessa. Vastaamme mm. näihin kysymyksiin:
1. Mitä ovat psykologinen turvallisuus ja sosiaalinen rohkeus ja miten ne liittyvät toisiinsa?
2. Mitkä ovat sosiaalisen rohkeuden osa-alueet ja rakennuspalikat?
3. Miten voin parantaa sosiaalista rohkeutta omassa esihenkilötyössäni?
Vinkkaa webinaarista myös kaverille!
Tule vaikka koko tiimisi kanssa saamaan ajatuksia ja ideoita sosiaalisen rohkeuden lisäämiseen!
Nähdään webinaarissa!
Saat linkin webinaariin sähköpostilla päivää ennen webinaaria